ADJE HOOLIGAN DOWNLOAD

Adje is, in navolging van artiesten als Sjaak , nog niet langsgeweest bij Reverse in Amerika. Hoe ik naar Patrick Kluivert keek, zo kijkt misschien nu een youngboy die wil rappen naar mij. Waarom bleef de plaat naar achteren gepushed worden? Adje en Reverse gaan way back en woonden zelfs een tijdje samen, tot dat het opeens heel snel ging met Re en de producer ervoor koos om de overstap naar Amerika te maken. Je moet je eigen woning hebben, je eigen planning, je moet een auto hebben, misschien zelfs een hond. Dat resultaat liet wel even op zich wachten. Ik doe het liever zelf, kijk maar naar mijn eerdere mixtapes:

adje hooligan

Uploader: JoJokinos
Date Added: 21 August 2007
File Size: 59.87 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 43427
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Het voelt heel gek. Hij staat ook niet voor niets op de cover.

adje hooligan

Als ik denk aan bij Reverse zijn in Amerika dan denk ik niet aan engelse tracks maken of ophooken met major artists; ik wil hem daar helpen. Of ik een engelse verse wil bossen? Op een gegeven moment kom je op een leeftijd waarbij je als verantwoordelijke wordt gezien in de maatschappij: Het is een project van ons samen dus toen Reverse adjee was stond het album een beetje stil.

Adje – Vossig (CD) – Music Online | Raru

Het brengt erg veel druk met zich mee. Niet voor de voetbalfans maar ik ben misschien wel de Patrick Kluivert van de muziekliefhebbers. Ik wil dan ook concurreren met een Jay-Z. Waarom heeft Ajax alleen een mascotte?

  MOBIMOUSE OTA DOWNLOAD FREE

VA-Hot Mixes 4 Yah! #01 () – ACAPELLAS4u – Your #1 Resource for FREE Acapella Downloads

Na vier jaar het alleen maar te doen, kan ik het nu ook laten zien. Dat kan natuurlijk niet omdat ik veel minder geld heb dan die guy maar puur op het gebied van kunst, qua muzikaliteit wil ik wel op dat niveau komen. Dat laat wel zien dat ik niet graag op iemands rug spring, toch? De voetbal-lines sluiten goed aan op wat Adje me vertelde tijdens ons gesprek in een appartement op het Damrak. De volgende move is nog onbekend. Toen is er een switch gekomen en heb ik me bijna vier jaar lang gefocust op muziek maken en dat komt er allemaal in de vorm van dit album uit.

adje hooligan

Ik zat vast en keek toe hoe Hef groter en groter werd, toen besefte ik steeds meer dat ik op het verkeerde pad stond en vanaf toen heb ik tot nu toe keihard gewerkt, met dit als resultaat. Hij heeft er in Amerika gewoon keihard aan gewerkt en toen hij een paar maanden geleden in Nederland was hebben we weer vijf liedjes in twee dagen gemaakt. Een soort vluchtige kennismaking.

hoo,igan

Waarom moet ik genoegen nemen met de maatstaven die hier zijn neergelegd? Ik doe het liever zelf, kijk maar naar mijn eerdere mixtapes: Mensen weten dus ik kan rappen, maar meer niet. Heel gek dat het nu zover is. Dat vindt ik veel belangrijker als ik naar Amerika ga. Het klinkt als Adje.

  HTC PH44100 FIRMWARE DOWNLOAD FREE

VA-Hot Mixes 4 Yah! #01 (2016)

Die engelse tape ligt trouwens ook al klaar. Maar dat hoef ik niet via Reverse te doen.

Adje is, in navolging van artiesten als Sjaaknog niet langsgeweest bij Reverse in Amerika. Hooliyan Adje speelt met een half opgerookte joint terwijl hij bedachtzaam uit het raam met uitzicht op het Damrak kijkt.

Het is geen mixtape, niet iets dat ik gratis op het internet heb gezet maar een echt album, uitgebracht door Sony! Ik voldeed aan geen van die eisen, ik leefde een dom leven.

adje hooligan

Dat resultaat liet wel even op zich wachten. Ik weet ook zeker dat als adke paar van mijn beste verses in het Engels waren geweest dat ik Jay Z al tien keer pak slaag zou hebben gegeven.

Maar het heeft ook veel voordelen gehad: Middenin die gekte zag werd wel duidelijk dat ik dit serieus moest gaan nemen. Dat is logisch want booligan het moment dat ik een beetje in de spotlight stapte dropte ik alleen maar freestyles. Waarom is Adje niet goed genoeg voor een mascotte?